1515
Annons

Jätteras för elpriset – faller 85 procent till lördagen

Elspotpriset i södra Sverige faller kraftigt och når i morgon, lördag, 58,4 öre per kilowattimme. Det är en nedgång med hela 85 procent från fredagen och elpriset är därmed nere på den lägsta nivån efter den senaste tidens elchock startade.

Foto:TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Na-Kd fördjupar samarbete med logistikbolag

Logistikbolaget Logent meddelar på lördagen att de är i slutförhandlingarna med e-handlaren Na-Kd om att bli dess driftpartner i Nederländerna. Parterna avser att signera ett femårigt samarbetsavtal inom kort.

Foto:Jesper Frisk

Logent ska ansvara för att etablera, starta upp och drifta Na-Kd:s nya lager i Duiven, enligt ett pressmeddelande. 

”Detta är en strategisk etablering för Logent Group på en av Europas största logistikmarknader. Satsningen ger oss en solid plattform för ytterligare tillväxt i Europa och ger oss möjlighet att förstärka servicen till både befintliga och nya kunder”, säger Mats Steen, vd för Logent, i pressmeddelandet. 

”Logent har varit en viktig partner till oss sedan 2019. Att ha en logistikpartner som tar ansvar för båda våra lager ser vi som en stor fördel”, säger Hanna Hellander, operativ chef för Na-Kd, i samma pressmeddelande. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera