Annons

Jan Wäreby går in Gapwaves styrelse

Jan Wäreby, som är styrelseordförande för bland annat Fingerprint Cards och tidigare varit försäljningsdirektör på Ericsson, är på väg in i Gapwaves styrelse.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Jan Wäreby kommer att ingå i styrelsen som adjungerad ledamot från september. Planen är att han ska väljas in som ordinarie ledamot vid en extra bolagsstämma.

"Det är mycket glädjande att en så erfaren person som Jan Wäreby går in som ledamot i Gapwaves styrelse. Jan Wärebys kunskap från telekomindustrin i kombination med hans erfarenhet av att leda bolag med hög tillväxt kommer att bli en stor tillgång för Gapwaves under de närmaste åren", säger Lars-Inge Sjöqvist, vd i Gapwaves, enligt pressmeddelandet.

"Gapwaves besitter en mycket intressant och unik teknik och befinner sig för närvarande i en väldigt spännande fas. Tillväxtmöjligheterna inom 5G är uppenbara och jag är mycket glad över att kunna ta plats i styrelsen och bidra till bolagets fortsatta utveckling", kommenterar Jan Wäreby.

Gapwaves är listat på First North och verksamt inom aktiva antennlösningar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?