Annons

Izafes partner har vunnit upphandling i Norge

Izafe, som verkar inom digitalisering av läkemedelsdispensering och personlig säkerhet, meddelar att bolagets norska partner Hepro har vunnit en nationell upphandling av läkemedelsdispensers.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Izafes produkt Dossel ingår i upphandlingen som en av tre läkemedelsdispensers. Upphandlingen är enligt bolaget den hittills största i Norge avseende välfärdsteknologi.

Upphandlingen avser försörjningen av cirka 1.800 läkemedelsdispensers till totalt 62 norska kommuner.

”Izafe har ingen information om i vilken utsträckning Dosell kommer väljas utan det är upp till varje enskild kommun att köpa in den utrustning de önskar med utgångspunkt från villkoren i upphandlingen”, uppges det i pressmeddelandet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?