1515
Annons

Invuo säljer tillgångar för 17 miljoner

Invuo, som tidigare hette Seamless, har beslutat att sälja samtliga sina finansiella tillgångar relaterade till Seamless Distribution Systems (SDS) för en totalsumma om 17,5 miljoner kronor.

Köpare av tillgångarna är ett konsortium av svenska investerare, som inkluderar ledamöter i SDS ledningsgrupp och styrelse, uppger bolaget i ett pressmeddelande. 

Likviditetstillförseln gör det möjligt för Invuo att fortsätta verksamheten och att investera i sina två affärsområden, Meawallet och Eproducts, enligt bolaget.

Vidare meddelar Invuo att bolaget kommer att överväga att vidta rättsliga åtgärder riktade mot AJ Group Holdings.

Enligt Invuo har AJ Group ingått ett teckningsåtagande om en investering i Invuo-aktier och SDS-relaterade tillgångar om totalt 52 miljoner kronor. 

"Till följd av att AJ Group har underlåtit att fullgöra sina skyldigheter enligt teckningsåtagandet kommer Invuo att överväga vidtagande av rättsliga åtgärder med anledning av detta allvarliga kontraktsbrott", skriver Invuo.

Samtidigt meddelas att styrelseledamoten Sheliza Jamal har begärt utträde ur styrelsen med omedelbar verkan.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?