Annons

Investor fortsätter minska i Tobii

Investor har genom bolaget Invifed fortsatt att minska sitt innehav i ögonsensorbolaget Tobii.

Det framgår av uppgifter på Tobiis hemsida, enligt vilka Invifed per den 31 augusti hade knappt 2,8 miljoner aktier eller 2,88 procent. En månad tidigare, den 31 juli, uppgick Invifeds innehav i Tobii enligt ägartjänsten Holdings till drygt 4,1 miljoner aktier, motsvarande nästan 4,3 procent.

Investor har minskat sitt innehav i Tobii under en längre period. Den sista april 2015 ägde man drygt 16,5 miljoner aktier eller 19,5 procent i teknikföretaget. Sedan dess har posten kontinuerligt minskats.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?