Intels vd sålde aktieinnehav

Teknikjätten Intels vd Brian Krzanich sålde av ett aktieinnehav på 39 miljoner dollar, drygt 300 miljoner kronor i bolaget. Försäljningen skedde efter att Intel varskotts om att det fanns stora säkerhetsluckor i deras processorer, något som dock inte hade kommunicerats utanför bolaget, skriver CNBC med hänvisning till flera olika källor.

Försäljningen gav en vinst på 25 miljoner dollar och betyder att Brian Krzanich äger 250 000 aktier i bolaget, minimum för vad en vd för bolaget kan äga, enligt rådgivningsbyrån The Motley Fool.

Intel INTC -2,82% Dagens utveckling har inte velat kommentera uppgifterna för CNBC.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?