1515

Intäkterna ökar för Logistri

Spotlight-handlade fastighetsbolaget Logistri redovisar ett driftnetto om 23,8 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (22,0).

Hyresintäkterna uppgick i perioden till 25,0 miljoner kronor, jämfört med 23,0 miljoner kronor föregående år.

Bolagets vd Ulf Attebrant skriver i rapporten att affärsverksamhet och resultat har utvecklats positivt under det första halvåret och endast haft en marginell påverkan från covid-19.

Mot bakgrund av att läget bedöms som mer stabilt, kommer bolaget nu att återuppta arbetet med att identifiera och utvärdera ytterligare tilläggsförvärv ”med syfte att ytterligare utveckla lönsamheten i fastighetsportföljen”, skriver vd:n.

I mars meddelade bolaget att den föreslagna utdelningen drogs tillbaka med anledning av coronasituationen. Detta kan nu komma att revideras. 

”Under förutsättning av att marknadsläget fortsätter att utvecklas stabilt den närmaste tiden, har styrelsen för bolaget för avsikt att kalla till extra bolagsstämma och föreslå stämman att fatta beslut om utdelning”, skriver Ulf Attebrant.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?