Instalco köper bolag i Skåne

Installationsbolaget Instalco förvärvar VVT, Vent & Värmeteknik i Hallaröd utanför Höör i Skåne. 

Förvärvet är verksamma inom ventilation, värme och el. VVT startades 1998 av Tony Svensson och Lars Jönsson som ett serviceföretag för ventilations- och värmeanläggningar. 

Bolaget har 13 anställda och för verksamhetsåret 2017 uppgick omsättningen preliminärt till cirka 20 miljoner kronor. VVT ägs idag av Tony Svensson och Mikael Nordqvist vilka båda kommer att fortsätta arbeta i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?