Annons

Inhalation Sciences redovisar rörelseförlust på 4,4 miljoner

Inhalation Sciences, som utvecklar avancerade laboratoriesystem, redovisar ett rörelseresultat på -4,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2021 (-3,0). 

Nettoresultatet låg på -4,5 miljoner kronor (-3,0). 

Bolagets nettoomsättning uppgick till 1,1 miljoner kronor i kvartalet (0). Orderingången var 1,0 miljoner kronor (0).  

Den kliniska studien av Preciseinhale pågår och följer tidsplanen och Inhalation Sciences räknar med att kunna presentera slutresultat samt underlag för publicering av data inom de kommande månaderna, skriver vd Inhalation Sciences i delårsrapporten.

Lättade restriktioner under tredje kvartalet har för Inhalation Sciences inneburit att bolaget kunnat genomföra service och träningsbesök till kunder främst i Europa.

”Samtidigt har vi fortsatt våra dialoger med existerande och nya potentiella kunder och sett resultat i form av ett antal nya order. Detta är ett positivt utfall av diskussioner och förhandlingar som i vissa fall har pågått i över ett år. I samband med utökade sälj- och marknadsaktiviteter, så har våra utestående offerter också ökat med cirka 50 procent jämfört med samma period förra året”, skriver vd.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera