Annons

Ingemar Stenmarks nya giv: Värmepumpar

Skidlegendaren Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin byter ut sina värmepumpar i en webbserie av Nibe, som börjar sändas på fredag.

Ingemar Stenmark.
Ingemar Stenmark.Bild:Jesper Frisk

I den åtta delar långa webbserien kallad "Det stora utbytet" för tittaren följa Ingemar Stenmark och Malin Wollin när dessa uppgraderar sina värmesystem för att förbättra sin inomhusmiljö.

Många villaägare investerade i värmepumpar för omkring 20 år sedan och står nu inför samma utbyte som Ingemar och Malin. De kommande åren beräknas cirka 50.000 värmepumpar behöva bytas ut i Sverige, uppger Nibe i ett pressmeddelande.

"Jag har länge tänkt på att byta till en ny bergvärmepump men inte tagit tag i det", säger Ingemar Stenmark i pressmeddelandet.

"Men den nya värmepumpen önskar jag sänka energiförbrukningen ännu mer."


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?