Annons

Inga planer på att ställa in Almedalsveckan

Arrangörerna av Almedalsveckan i Visby planerar att genomföra årets politikfest, trots virusspridningen, rapporterar Sveriges Radio P4 Gotland. 

Det är i alla fall målet just nu för politikveckan som planeras till vecka 27, i månadsskiftet juni-juli.

”Med tanke på den situation vi är i i dag så hoppas och tror vi att den kan genomföras. Om inte på samma sätt som tidigare så i en annan form”, säger Mia Stahre, projektledare för Almedalsveckan, till Sveriges Radio.

Kanske kan mer av innehållet presenteras på webben, tror hon. Fast läget är förstås osäkert.

”Vi måste invänta utvecklingen och följa de beslut myndigheterna tar.”

Ännu har Almedalsveckan inte fått någon anstormning av avbokningar, men för att möjliggöra att organisationer kan boka in sig, trots det osäkra läget, så övervägs generösare avbokningsregler, berättar Mia Stahre.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?