Annons

Infreas dotterbolag får två order värda totalt 35,3 miljoner kronor

First North-listade industrigruppen Infreas dotterbolag Anläggningsgruppen har vunnit två projekt till ett sammanlagt ordervärde av 35,3 miljoner kronor. 

Projekten väntas pågå till år 2021 respektive 2022, båda med start under sensommaren 2020, skriver Infrea i ett pressmeddelande.

Det större projektet, med ett ordervärde på 20,7 miljoner kronor, innebär nybyggnation av en skola med Lidköpings kommun som uppdragsgivare. Det andra projektet är att utföra markarbeten för ett nytt handelshus i Skövde, med Svenska Handelsfastigheter som byggherre. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?