Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén är död

Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén har avlidit, bekräftar hans anhöriga för Dagens industri.

Anders Nyrén har avlidit, han blev 65 år gammal.
Anders Nyrén har avlidit, han blev 65 år gammal.Foto:JESSICA GOW / TT

Den svenska företagsledaren Anders Nyrén har under natten till måndagen avlidit, 65 år gammal, efter en lång tids sjukdom. Det bekräftar hans anhöriga för Di på måndagskvällen.

Anders Nyrén var mellan åren 2001 och 2015 vd för investmentbolaget Industrivärden och har även innehaft rollen om styrelseordförande för både Handelsbanken och Sandvik. Fram till 2016 var han även ledamot i styrelserna för de svenska storbolagen AB Volvo och Ericsson.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?