Annons

Industrivärden vann tvist med Refaat el-Sayed

Investmentbolaget Industrivärlden har i skiljedom vunnit en tvist med Refaat el-Sayed, framgår av bokslutsrapporten.

Refaat el-Sayed riktade under första kvartalet 2016 krav på Industrivärden om 1 645 miljoner kronor, varav ränta på cirka 1 224 miljoner, avseende avtal som tecknades mellan Industrivärden och Refaat el-Sayed i samband med Fermenta-affären 1986.

Anspråken bedömdes sakna grund.

Den 6 december 2016 avgjordes tvisten i skiljedom till fullo i Industrivärdens favör, skriver Industrivärden i bokslutsrapporten.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?