1515
Annons

Imsys ökade förlusten andra kvartalet

Teknikbolaget Imsys, som utvecklar och säljer mikroprocessorer med lösningar för AI och IoT, redovisar ett nettoresultat på -3,0 miljoner kronor (-1,6) för det andra kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret.

Nettoomsättningen var 0,2 miljoner kronor (0,5).

”Bolagets kostnadsutveckling och resultat för andra kvartalet och första sex månader för verksamhetsåret 2021-22 är i linje med planerad expansion. Faktureringen påverkas ännu negativt av pandemin”, skriver Imsys i rapporten.

Imsys vd Magnus Stuart uppger i rapporten att andra kvartalet har inneburit accelererade aktiviteter inom teknik- och marknadsutveckling.

”Imsys mål för verksamhetsåret 2021-22 är att etablera flera partnerskap för lösningar inom AI med ledande aktörer inom fordon, säkerhet och telekom. Målbilden omfattar även att ingå kommersiella avtal för global försäljning och distribution av IP och produkter”, skriver Magnus Stuart.

Imsys handlas på NGM Nordic SME.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?