ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Impact Coatings kan inte ge garantier om framtida order

Impact Coatings kan inte garantera att fler än de två order som enligt bolaget bedömts som ogiltiga inte kommer att dras in.

Det säger vd Torbjörn Sandberg till Nyhetsbyrån Direkt. 

"Vi försöker att ta i beräkning och värdera allt som sker för att ha koll på vad kunden faktiskt ägnar sig åt i sin verksamhet. Med det sagt kan vi så klart inte garantera vad som kommer att hända längre fram som beror på externa faktorer", säger han.

Torbjörn Sandberg betonar att bolaget försöker ha koll på vad som sker på marknaden och följa sina egna rutiner och processer. 

Impact Coatings har enligt ett pressmeddelande på torsdagen avbrutit två kinesiska order som erhölls 2016 och 2017, då kunden inte kunnat slutföra affären. 

Impact Coatings kvartalsrapport för första kvartalet 2018 visade ett kassaflöde på cirka minus 3,7 miljoner kronor, samt ett resultat om cirka minus 6,1 miljoner kronor.

Ni arbetar även med beläggningsproduktion för Michelins bränsletillverkning, finns det någon möjlighet att det kan komma att utvecklas ytterligare?
"Jag kan inte uttala mig om en specifik kund. Men om jag talar rent generellt har jag sedan jag tillträdde kikat på beläggningsproduktion och kan i alla fall säga att jag anser att det är värt att undersöka", säger Torbjörn Sandberg till Direkt.

Han tillträde som vd för Impact Coatings i maj, efter att tidigare vd, grundare och storägare Henrik Ljungcrantz fått sparken.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies