Igrenes vd avgår

Det Aktietorgsnoterade gasprospekteringsbolaget Igrenes vd Mats Budh har meddelat styrelsen att han önskar trappa ner och därmed kommer bolaget nu att söka efter en efterträdare.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Mats Budh, som är en av grundarna till bolaget, avgår som vd när efterträdaren utsetts. Han lämnar inte Igrene utan kommer att kvarstå som rådgivare till styrelsen och dess vd.

"Såväl styrelsen som Budh påpekar att detta beslut är en naturlig följd av att bolaget nu räknar med att stå inför uppgiften att fastställa och kommersialisera de fyndigheter bolaget identifierat i sitt fältarbete", heter det i pressmeddelandet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?