Annons

Igrene gjorde förlust på 1,7 Mkr i andra kvartalet

Gas- och oljeprospekteringsbolaget Igrene rapporterar ett rörelseresultat om -1,7 miljoner kronor för perioden mars-maj 2020. Intäkterna summeras till 4.000 kronor.

De av Miljökontoret begärda kompletteringarna för borrning och produktionstester för ett nytt provborrhål, PB5, var delvis desamma som stoppade borrning vid PB4. Igrene har valt att avvakta med kompletteringar avseende PB5, uppger bolaget.

Som tidigare meddelats mottogs i början av juli Länsstyrelsens beslut om inhibition av Miljönämndens beslut att stoppa provborrningar vid PB4, vilket innebar att fältarbetena kunde återupptas och fördjupningen av PB4 kunde igångsättas i mitten av juli.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?