IBT ökar förlust men upprepar tidsplan för fas 3-studie

Infant Bacterial Therapeutics, IBT, redovisar ett rörelseresultat om -7,7 miljoner kronor (-4,6) för det tredje kvartalet. Resultat per aktie uppgick till -0:71 kronor (-0:78).

Det framgår av delårsrapporten.

Likvida medel vid periodens slut uppgick till 567 miljoner kronor (67,1).

"Arbete med att förbereda den planerade fas 3-studien, kallad "The Connection Study", fortskrider. Förutom att vi fått igång vår CRO (Premier Research) har vi förstärkt vår egen organisation för att kunna hantera den stora studien på mer än 2.000 barn", skriver vd Staffan Strömberg i rapporten.

Planen är, som meddelats tidigare, att starta studien under det fjärde kvartalet i år.

I september flyttades IBT:s aktie från First North Premier till huvudlistan vid Nasdaq Stockholm.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?