IBM ska anställa 25.000

IBM planerar att rekrytera omkring 25.000 medarbetare i USA under de kommande fyra åren, varav 6.000 av dessa under 2017. Det skriver IBM-chefen Ginni Rometty i en artikel hos USA Today.

Vidare framgår att IBM ska investera 1 miljard dollar för att utbilda och utveckla sina anställda i USA under den kommande fyraårsperioden.

Ginni Rometty pekar på att typen av arbete utvecklas och att nya tidens jobb som skapas behöver nya kunskaper. Det ställer krav på nya metoder för utbildning och rekrytering, uppger hon.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?