ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Huggsexa om kungliga goodiebags

Medan konfettin efter helgens stora begivenhet i Storbritannien, bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle, fortfarande sopas upp har rojalisterna börjat jaga minnesföremål från högtiden på nätet.

  • Foto: Phil Noble/AP

En handfull av de goodiebags som de 2.640 särskilt inbjudna gästerna från allmänheten, som fick bevittna bröllopet utanför kyrkan, fick med sig hem har redan hittat ut på diverse auktionssajter. På tisdagsmorgonen fanns det ett trettiotal annonser ute och det högsta lagda budet var uppe i drygt 10 000 pund, motsvarande 118.000 kronor, skriver tv-kanalen CNBC.

I tygpåsen, som pryds av det nya parets eget monogram, finns bland annat en kylskåpsmagnet, ett chokladmynt, ett vykort, en flaska mineralvatten samt en rabattkupong som ger innehavaren 20 procents rabatt i Windsor Castles egen slottsbutik.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer