Annons

Huggsexa om kungliga goodiebags

Medan konfettin efter helgens stora begivenhet i Storbritannien, bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle, fortfarande sopas upp har rojalisterna börjat jaga minnesföremål från högtiden på nätet.

Bild:Phil Noble/AP

En handfull av de goodiebags som de 2.640 särskilt inbjudna gästerna från allmänheten, som fick bevittna bröllopet utanför kyrkan, fick med sig hem har redan hittat ut på diverse auktionssajter. På tisdagsmorgonen fanns det ett trettiotal annonser ute och det högsta lagda budet var uppe i drygt 10 000 pund, motsvarande 118.000 kronor, skriver tv-kanalen CNBC.

I tygpåsen, som pryds av det nya parets eget monogram, finns bland annat en kylskåpsmagnet, ett chokladmynt, ett vykort, en flaska mineralvatten samt en rabattkupong som ger innehavaren 20 procents rabatt i Windsor Castles egen slottsbutik.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?