Annons

HSB-medlemmar får tillgång till bilpool efter avtal med Volvo Car Mobility

Den kooperativa bostadsrörelsen HSB har tecknat ett jätteavtal med Volvo Car Mobility. Nu får samtliga medlemmar och medarbetare tillgång till delad mobilitet via M. Tjänsten kommer dessutom ingå i samband med att HSB bygger nya bostäder.

Avtalet kommer att göra det enklare för boende i 25.000 hyreslägenheter och 3.900 bostadsrätter att få tillgång till bil via M:s app.

”Vi vill lyfta fram delade mobilitetstjänster som ett alternativ till privat bilägande. Med M får våra föreningar och medlemmar ett smart och bekvämt sätt att ha bil när man behöver en, och samtidigt slippa kostnader och ansvar för en egen bil. Framför allt är det viktigt för oss att driva en förändring mot mer hållbara alternativ, att varje bil används av flera är bättre för både miljön och klimatet”, säger Jane Svensk, kategoriansvarig inköpare på HSB Affärsstöd, i ett pressmeddelande..

Enligt pressmeddelandet kommer avtalet dessutom frigör utrymme och kan leda till att man behöver bygga färre parkeringsplatser.

 


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?