Hoodin: 3,6 procent av teckningsoptioner utnyttjades

Hoodin, som har en online-plattform (SaaS) för bevakning och inhämtning av digitalt innehåll, meddelade utfallet från utnyttjandet av teckningsoptioner av serie TO1. Innehavare av serien utnyttjade endast optioner motsvarande cirka 3,6 procent av antalet utestående teckningsoptioner. Lösenpriset var 6:50 kronor, vilket kan jämföras med måndagens stängningskurs på 4:95.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Bolaget tillförs därav 0,9 miljoner kronor. 

”Det känns så klart tråkigt att TO1 inte nyttjades till en högre grad. Att covid-19 innebar ett års framflyttade av Medical Device Regulation gjorde att vi hade en betydligt tuffare uppgift för att bygga det marknadsvärde vi annars skulle kunnat åstadkomma och tyvärr nådde vi inte ända fram under lösenperioden”, kommenterade vd Marcus Emne.

Han fortsätter: ”Vi är väl riggade för att fortsätta vår strategiska plan, där de mest väsentliga investeringarna i plattformen är genomförda och där marknad- och säljorganisationen är redo för att fortsätta bygga vår tillväxt i snabb takt”.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?