ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Hon överger Blondinbella

  • Isabella Löwengrip. Foto: TT

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip överger smeknamnet och varumärket ”Blondinbella”. ”Det är dags att gå vidare”, skriver hon på sin blogg.

Isabella Löwengrip var 14 år när hon skrev sitt första blogginlägg under smeknamnet ”Blondinbella”. Elva år senare har bloggen 1 miljon unika besökare i veckan och det är dags att lämna både varumärket och namnet bakom sig, skriver Dagens Media.

”Jag tycker att tiden är mogen nu. Jag har väntat in en period när mitt namn Isabella Löwengrip känns lika starkt förknippat med mig som Blondinbella”, säger Isabella Löwengrip till Di.

Ytterligare en orsak till att namnet skrotas är att hon vill satsa på hemsidan och sitt kosmetikbolaget Löwengrip Care And Color på flera, internationella marknader.

"Varumärket kommer att finnas på flera apoteksmarknader och bloggen kommer att översättas till det lokala språket, och därför känns det naturligt att skippa Blondinbella", säger Isabella Löwengrip.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer