Homemaid delar ut och noterar Veteranpoolen

Homemaid har i enlighet med tidigare aviserat förlag beslutat att dela ut Veteranpoolen, och Aktietorget har godkänt en notering av detta bolag.

Avstämningsdag för rätt till utdelning ska vara den 24 januari, vilket innebär att sista dag för handel i aktien inklusive rätt till utdelning är den 22 januari och att första dag för handel i aktien exklusive rätt till utdelning är den 23 januari.

Veteranpoolen är ett bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Bolaget, som köptes av Homemaid i slutet av 2012, hade intäkter på cirka 161 miljoner kronr under niomånadersperioden januari-september 2017.

Bolagets aktie beräknas upptas till handel den 30 januari under kortnamnet VPOOL B.

Det framgår av ett pressmeddelande.Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?