Annons

Högre kostnader tyngde Izafe

Izafe, som tidigare hette Medirätt, hade en omsättning på 4,5 miljoner kronor (4,9) under det fjärde kvartalet 2019. Intäkterna hänförs huvudsakligen till försäljning av larm- och säkerhetsprodukter.

Rörelseresultatet blev -7,2 miljoner kronor (-2,1), belastat av högre kostnader jämfört med jämförelseperioden.

Antalet nya abonnemang under fjärde kvartalet blev 597 stycken och vid kvartalets utgång uppgick antal abonnemang till 4.910. Genomsnittlig intäkt per abonnemang var 271 kronor och churn, ett mått på kundbortfall, var 4 procent.

Likvida medel vid periodens slut uppgick till 7,5 miljoner kronor (1,2). Slutlikviden av nyemissionen erhålls i januari 2020 uppgående till cirka 7 miljoner kronor, vilket då ökar bolagets likvida medel.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?