Högre intäkter och mindre förlust för Irisity

Irisity hade under årets fjärde kvartal en omsättning på 9,7 miljoner kronor (7,1) och redovisar ett ebitda-resultat på -0,4 miljoner kronor (-2,6).

Resultatet efter skatt uppgick till -3,5 miljoner kronor (-4,5). Bruttomarginalen steg till 71,8 procent (62,0).

”Försäljningen under kvartalet visar god tillväxt såväl nationellt som internationellt. Ebitda-resultatet stärktes under perioden främst drivet av en högre intäkt men också från förstärkta marginaler”, skriver Irisitys vd Marcus Bäcklund i bokslutskommunikéns vd-ord.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?