ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Högre intäkter och förlust för Peptonic Medical

Spotlight-listade Peptonic Medical redovisar intäkter om 1,5 miljoner kronor för det första kvartlet (0,1). 

Rörelseresultatet landade på -3,2 miljoner kronor (-2,8) och resultatet efter skatt var -3,5 miljoner kronor (-2,8). 

"Peptonic är inne i en spännande fas och vi har stora förväntningar inför nästa kvartal - inte minst gällande försäljningsutvecklingen", skriver bolagets vd Johan Inborr i rapporten för det första kvartalet. 

Den 8 maj handelstoppades aktien på Spotlight Market efter en uppgång om 25 procent och bolaget meddelade därefter att Apoteket AB kommer att utöka distributionen av Peptonics produkt Vagivital till att från och med maj omfatta 250 apoteksbutiker, upp från dagens 30 butiker. Aktien fortsatte brant upp de påföljande dagarna. 

"Årets första kvartal i Peptonic Medical har präglats av fortsatt fokus på lanseringen och marknadsföringen av Vagivital. Förutom att bredda distributionen till flera apotek och flera e-handelsplattformar, så har stora resurser lagts på att nå ut med budskapet om Vagivital till kunderna. En stor satsning har gjorts för att ta fram en tilltalande och fångande tv-reklam", skriver Peptonics vd i rapporten. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer