1515
Annons

H&M-varumärke på väg att börja säljas externt

H&M:s varumärke & Other Stories är på väg att börja säljas även genom externa återförsäljare.

Det skriver den tyska branschtidningen Textilwirtschaft med hänvisning till icke namngivna källor.

Foto:KATHY WILLENS

Av artikeln framgår inte vilken eller vilka återförsäljare det handlar om. I ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt uppger H&M HM B +3,80% Dagens utveckling :s pressavdelning att diskussioner pågår kring att lansera flera av H&M-gruppens varumärken, varav & Other Stories är ett, på olika plattformar som Tmall, Zalando och Asos.

"Samarbeten med externa partners är ett av flera exempel på hur vi fortsätter vår digitala expansion med våra befintliga varumärken och hur vi gör våra varumärken ännu mer tillgängliga för en ännu bredare publik. Vi kan i nuläget inte kommentera mer i detalj", heter det i mejlet.

H&M säljer sedan tidigare varumärket Monki via onlineaktörerna Asos och Tmall och varumärket Weekday hos Zalando. Tidigare i år började också huvudvarumärket H&M att säljas på kinesiska e-handelsplattformen Tmall.

Vid det tillfället uppgav H&M att det fanns långtgående diskussioner kring att lansera övriga varumärken i H&M-gruppen på Tmall.

Enligt H&M:s halvårsrapport hade & Other Stories vid utgången av maj 62 butiker fördelat på 17 marknader samt e-handel på 15 marknader.

Flygplatschefen: Inget kaos på Arlanda i höst

Swedavia har fått mycket kritik för sommarens långa köer till säkerhetskontrollen på Arlanda. Bemanningen har nu förbättrats och resenärer kan förvänta sig kortade kötider, enligt det statliga bolaget. Flygplatsen väljer även att ta bort regeln att komma tidigast tre timmar före avresa.  

Charlotte Ljunggren, marknads- och försäljningschef och tillförordnad flygplatschef. Till vänster: Köer på Arlanda i juni.
Charlotte Ljunggren, marknads- och försäljningschef och tillförordnad flygplatschef. Till vänster: Köer på Arlanda i juni.Foto:Ali Lorestani/TT/Anna Bredberg

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera