Hoppa till innehållet

Annons

Hennes världskända hotell pressas av viruset: ”Folk vågar inte boka”

HARADS. Britta Lindvall drev pensionat, vandrarhem och begravningsbyrå. Ändå var det svårt att få pengarna att räcka till. I dag är Britta Lindvalls skapelse Tree Hotel känt världen över.

Nu pressas företaget, precis som hela besöksnäringen, av coronaviruset.

En dokumentärfilm om människors relation till träd gav idén att bygga Tree Hotel. Det blev en jättesuccé och resmålet har fått mycket internationell uppmärksamhet. Att ha många internationella gäster gör att coronaviruset märks direkt. ”En fördel är att vi är en liten anläggning, vi har inte hundra rum som står tomma”, säger grundaren Britta Lindvall.
En dokumentärfilm om människors relation till träd gav idén att bygga Tree Hotel. Det blev en jättesuccé och resmålet har fått mycket internationell uppmärksamhet. Att ha många internationella gäster gör att coronaviruset märks direkt. ”En fördel är att vi är en liten anläggning, vi har inte hundra rum som står tomma”, säger grundaren Britta Lindvall.Foto: Jesper Frisk

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Prenumerera utan bindningstid?

Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera