Hoppa till innehållet

Annons

Hennes enorma penseldrag ställs ut i Stockholm – ”ett avtryck av mitt sinne”

Konstnären James ”Jamie” Nares har tillverkat egna penslar i 40 år och hängt från taket för att få till det perfekta penseldraget. För första gången ställs hennes tavlor nu ut i Skandinavien.

Pandemin hindrar Jamie Nares från att komma till Stockholm i samband med utställningen. ”Jag har alltid velat komma till Stockholm, men jag får vänta helt enkelt.” Isabella Dalenson hänger en del av utställningen på galleriet, här verket Oomph.
Pandemin hindrar Jamie Nares från att komma till Stockholm i samband med utställningen. ”Jag har alltid velat komma till Stockholm, men jag får vänta helt enkelt.” Isabella Dalenson hänger en del av utställningen på galleriet, här verket Oomph.Foto: Jack Mikrut
Del av verket Tomorrow Came.
Del av verket Tomorrow Came.Foto: Jack Mikrut
Del av verket Oomph.
Del av verket Oomph.Foto: Jack Mikrut

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Prenumerera utan bindningstid?

Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera