Annons

Heliospectra minskar förlusten

Heliospectra som säljer ljuslösningar till bland annat växthus och är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -7,5 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (-15,4). Resultatet per aktie uppgick till -0:21 kronor (-0:44).

Rörelseresultatet blev -7,5 miljoner kronor (-12,5).

Nettoomsättningen uppgick till 16,5 miljoner kronor (6,9). 

Ingen utdelning föreslås. 

"När jag ser framåt mot 2018 gör jag det med tilltro. Vår produktlinje håller högsta kvalitet och vi har tidigare bevisat att vi kan förbättra vårt affärsresultat. Lönsamheten torde stärkas ytterligare tack vare det faktum att vi kontinuerligt utvecklar och levererar marknadsledande lösningar och tjänster som direkt svarar mot odlarnas behov", skriver bolagets vd Ali Ahmadian i rapporten. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?