Handelsstoppade Interfox säljer dotterbolag

Nickel Mountain Resoureces, NMR, förvärvar Interfox Resources helägda dotterbolag Mezhlisa Resources.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Aktieägare i NMR kommer att äga 15 procent av aktierna i det sammanslagna bolaget om transaktionen genomförs i enlighet med de föreslagna villkoren.

NMR har obs-placerat på NGM-börsen med hänvisning till att "bolaget planerar eller har genomgått en väsentlig förändring av verksamheten". Observationsstatusen gäller tills vidare.

Aktien i Interfox handlades tidigare på Aktietorget. Marknadsplatsen har flera gånger kritiserat bolaget och bolagets informationsgivning. Handeln i Interfox-aktien har varit stoppad sedan november i fjol.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?