Handelsrekord hos Nordnet i oktober

Nordnet meddelar att bankens kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland gjorde totalt 2.838.053 avslut i aktier, warranter och optioner i oktober. Det motsvarar 123.394 avslut i snitt per börsdag. 

Antalet är det högsta någonsin för en enskild månad i Nordnets historia, skriver Nordnet i sin månadsrapport.

"Svängningarna under månaden har varit exceptionella, och responsen på många kvartalsrapporter har varit nedgångar på över 10 procent. Marknaden har varit allmänt nervös, och för traders som handlar på kort sikt har oktober 2018 erbjudit fantastiska möjligheter att tjäna mycket pengar", kommenterar Nordnets tillförordnade vd Anders Danielsson.  


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?