1515

Han tar över grytorna på Operakällaren: ”Jag bryter 60 års tradition”

När Operakällarens Matsal öppnar efter sommaruppehållet är det med Viktor Westerlind som ny kökschef. Den välmeriterade kocken, som hittills verkat bakom kulisserna på stjärnkrogar, tar därmed steget fram i rampljuset.

Viktor Westerlind, ny kökschef på Operakällaren.
Viktor Westerlind, ny kökschef på Operakällaren.Foto:Jesper Frisk
Foto:Jesper Frisk

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?