Annons

Han blir ny vd för Quickcool

Fredrik Radencrantz blir ny vd för medicinteknikbolaget Quickcool. Han tillträder i samband med årsstämman den 27 april 2017 och efterträder därmed John Wennborg som har varit vd i bolaget sedan 2015.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Förändringen ligger i linje med att bolaget under 2017 går in i en ny fas, från produktutvecklingsorienterat till ett ökat fokus på marknadsintroduktion och försäljning", heter det.

Fredrik Radencrantz kommer senast från rollen som affärsutvecklare på Probi. Han har rekryterats för sin mångåriga och breda erfarenhet av försäljning och marknadsföring.

"Radencrantz erfarenheter kommer att tillföra bolaget den kommersiella expertis som nu krävs för att nå ut på marknaden. John Wennborgs erfarenhet och kompetens inom produktutveckling kommer fortsatt att gynna Quickcool eftersom Wennborg i samband med VD-bytet föreslås som styrelseledamot", uppger bolaget.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?