Annons

Halverad omsättning för Realfiction

Danska bolaget Realfiction, som är verksamt inom så kallade reality-lösningar och vars aktie handlas på First North, redovisar en minskning av intäkterna i tredje kvartalet 2020 till 2,0 miljoner svenska kronor (4,3).

Rörelseresultatet blev 1,1 miljoner kronor (2,0) och rörelsemarginalen var 55,5 procent (45,8). Resultat före skatt var -2,3 miljoner (-4,8).

”Även om vi ser uppenbara negativa covid-19-effekter i några av våra segment, har vi kunnat svara kraftfullt genom att minska de operativa kostnaderna med 50 procent jämfört med tredje kvartalet 2019 och med 40 procent jämfört med första-tredje kvartalet 2019”, skriver vd Clas Dyrholm i delårsrapporten. Kostnadsminskningen har främst skett genom personalneddragningar.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?