Annons

Gondolen i konkurs av misstag – stjärnkrögaren om krisen: ”Ingen lipsill”

Familjen Lallerstedts krogimperium i Stockholm krymper i coronakrisen. Men det var ett misstag att försätta det kända landmärket Gondolen i konkurs. Den stänger i två år och planen är att återstarta.

”Min erfarenhet säger att saker aldrig är så jävliga som de verkar och de är heller aldrig så lysande som man tror”, säger stjärnkrögaren Erik Lallerstedt.

Det hjälper inte att man har gjort ett bra jobb. Jorden är som förgiftad och vi är alla delaktiga”, säger stjärnkrögaren Erik Lallerstedt om coronakrisen.
Det hjälper inte att man har gjort ett bra jobb. Jorden är som förgiftad och vi är alla delaktiga”, säger stjärnkrögaren Erik Lallerstedt om coronakrisen.Foto:JESSICA GOW / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera