Annons

Golfföretaget Golfstar tar in riskkapital via Pepins

Golfstar är på väg att ta in pengar via den aktiebaserade crowdfundingplattformen Pepins. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Bolagets affärsidé är att med effektiv samordnad skötsel av många banor, smarta bokningssystem, god service och flexibla medlemskap skapa en bättre spelupplevelse för golfarna och sänka kostnaderna för klubbarna. Parallellt utvecklas outnyttjad mark kring banorna till attraktiva bostäder vilket genererar stora värden till rörelsen över tid.

Verksamheten omsatte 110 miljoner kronor förra året och på fyra år har omsättningen ökat med mer än 100 procent. Samtidigt har antalet spelare tredubblats och antalet anläggningar gått från fyra till 14.

Bolaget har tre pågående markprojekt med en total potential på över 1 000 bostäder i Stor-Stockholm. Attraktiva golfnära bostadsområden uppges vara basen för Golfstars fastighetsutveckling.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera