Annons

Gold Town vände till förlust

Gamingbolaget Gold Town Games (GTG) redovisar en nettoomsättning för koncernen uppgående till 1,9 miljoner kronor (2,9) för det tredje kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till -1,2 miljoner kronor (4,7).

Med anledning av att det är tredje rapporten där koncernen redovisas är jämförelsetalen föregående års resultat för moderbolaget.

”GTG Production har förutom arbetet med World Hockey Manager, World Football Manager och Blitz Football Manager även startat produktionen av simulationen i landhockey och konceptet för baseball. Vi befinner oss därmed i en intensiv och utmanande fas där några produkter lanseras och andra precis påbörjats. GTG Publishing har samtidigt knutit ett flertal tjänster till bolaget för att på ett kostnadsmedvetet sätt kunna skala upp marknadsföringen av koncernens spel”, skriver vd Pär Hultgren i delårsrapporten.

Blitz Football Manager lanseras globalt under kvartal ett 2022 förutsatt att målsättningarna med den första lanseringen uppnås. Landhockeyspelet lanseras på ett par utvalda marknader i slutet av första kvartalet 2022 och lansering av basebollspelet är tänkt att ske i slutet av det andra kvartalet 2022.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera