Gold Town Games ingår samarbetsavtal

Gold Town Games har ingått ett samarbetsavtal med spelbolaget Vavel Game Studio med kontor i USA och Polen. Syftet med samarbetet är i en första fas att köpa samtliga rättigheter till ett spel utvecklat av ett "globalt välrenommerat spelbolag".

Det framgår av ett pressmeddelande.

Gold Town Games har ingått avtalet med Vavel med avsikten att kunna skapa intäktsströmmar vid sidan av egenutvecklade manager-spel mot mobila plattformar. Samtliga rättigheter till spelet förväntas vara slutligt förvärvade tillsammans med Vavel i närtid, varpå detaljerna kommer att offentliggöras.

Därtill har Gold Town Games erhållit en option om att kunna köpa upp till 10 procent av utestående aktier i Vavel. Gold Town Games förväntas erhålla intäkter från spelet från och med andra kvartalet 2017.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?