1515

Goda tider för svensk restaurangbransch

De svenska restaurangernas försäljningsvolym steg 6,5 procent under januari jämfört med samma månad 2016.

Det framgår av statistik som SCB tagit fram i samarbete med Visita, Dagligvaruleverantörernas Förbund (DLF) och Svensk Cater.

I löpande priser ökade försäljningen med 9,2 procent i januari jämfört med samma månad föregående år.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?