1515
Annons

Gasellturnén avslutar finalen i Blå hallen

Den prisbelönta Gasellturnén kommer ännu en gång få en storstilad final i Blå hallen i Stockholms Stadshus i december.

Men innan dess ska Gaselltävlingens länsvinnare firas runt om i landet då det bjuds på både mingel och galamiddagar.

Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.
Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.Foto:Amanda Lindgren

”Gasellturnén kommer att bjuda på tre olika eventkoncept i höst. Dels upplevelser som passar för intimare publik i våra mindre städer i form av middagsbjudning, storskaligare mingelupplevelser för den större publiken i storstäderna  och så en magisk upplevelse under den avslutande finalgalan i Stockholms stadshus”, säger Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.

Förra årets Gasellturné var återigen på plats runt om i landet efter pandemin. Det nya konceptet med galamiddag, prisutdelningar, gästtalare och digitala innovativa lösningar blev så uppskattat att Di Gasell belönades med Gyllene Hjulet i kategorin ”Årets B2B”, en tävling som anordnas av branschorganisationen Ses, Sponsrings- och Eventsverige. 

”Vi brinner för entreprenörskap och vill stötta företagare i hela landet så vi är så glada att de uppskattade vårt nya koncept med galamiddagar till deras ära. Dessutom extra roligt för Di Gasell och alla i teamet att förra årets Gasellturné fick så mycket positiv uppmärksamhet”, säger Rebecka Forsman Fresk, affärsområdeschef för Di Gasell.

Så det vinnande konceptet får en fortsättning även i år med en mix av mingel och galamiddagar på nio orter runt om i landet. Turnéstart sker den 6 oktober i Umeå på Hotel Mimer då länsvinnarna i Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten prisas. Och för andra året i rad får länsvinnarna i Stockholm och Uppsala en egen Gasellfest den 17 oktober.

Den 5 december blir det återigen en grandios avslutningsfest i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Då koras årets Supergasell, det vill säga Sveriges snabbast växande Gasellföretag.

”Det känns otroligt spännande att åter få kröna säsongen med att bjuda in Gasellföretagare till den vackra Blå hallen, en av Stockholms finaste festlokaler.”

Då hedras också Årets Impactgasell, Årets Kvinnliga Gasell och Årets Framtidsgasell som utses av en jury bestående av Di och Gasells huvudpartners. Sista datum för årets Gasellföretagare att nominera sig är den 26 oktober.

”Hållbarhet, jämställdhet och digitalisering är några av de viktigaste frågorna för näringslivet i dag. Vi fick fin respons på utdelningen av dessa hederspriser i fjol så det ska bli roligt att fortsätta sätta strålkastarljuset på dessa företag i Blå hallen”, säger Rebecka Forsman Fresk.

Sinch lägger locket på efter grundarnas drömaffär

Sinch grundare köpte ut Softbank till en sjättedel av priset bolaget en gång sålde för – en smått spektakulär affär.

Hur transaktionen och grundarnas större makt kan gynna övriga aktieägare, många privatsparare som förlorat 85 procent av värdet sedan årsskiftet, vill dock bolaget inte svara på.

Från vänster: Erik Fröberg, styrelseordförande, och medgrundarna Björn Zethraeus, Henrik Sandell, Robert Gerstmann och Kristian Männik.
Från vänster: Erik Fröberg, styrelseordförande, och medgrundarna Björn Zethraeus, Henrik Sandell, Robert Gerstmann och Kristian Männik.Foto:Pressbild, Jesper Frisk

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera