ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Di Gasell

Gasellfesten drar i gång i Falun

  • Di:s Gasellreportrar: Lucas de Vivo, Katarina Butovitsch, Malin Lilja och Sophie Wichmann. Foto: Jesper Frisk

På tisdagen startar årets jubileumsturné i Falun, med den första av höstens åtta prisutdelningar då Di korar de snabbast växande företagen runt om i landet.

Först ut att belönas i årets 20-årsjubilerande Gaselltävling är de snabbast växande företagen i Dalarnas och Gävleborgs län. I kväll får länsvinnarna ta emot pris på Kulturföreningen Magasinet i Falun. Gästtalar gör bland andra Lena Jonsson Näslund, grundare och vd för Snö of Sweden och Stig Engström, grundare av Engcon som utsetts till Gasellföretag flest gånger under tävlingens tjugoåriga historia, nämligen tio gånger. 

Gasellturnén går sedan vidare runt om i landet under oktober och november och bjuder då på fler intressanta talare, som exempelvis Lotta Lyrå, vd för Clas Ohlson på Gasellfesten i Linköping. I Jönköping gästtalar Torsten Jansson, grundare av New Wave Group och i Karlstad får man lyssna på Karin Lindahl, vd för Indiska och Lars Appelqvist, vd för Löfbergs Lila.

På Gasellfesten i Göteborg talar Fabian Bengtsson, ägare och ledamot i Netonnet Group och i Malmö bjuds publiken på erfarenheter från bland andra Lena Heder, Sverigechef för Ikea.

Gasellhösten avslutas traditionsenligt i Stockholm, där vinnarna i Stockholms och Uppsala län får pris i Konserthuset den 2 december. Och då utses också årets Framtidsgasell som delas ut av Google och Almi, samt årets Supergasell. 

Supergasellen, det vill säga det företag som växt snabbast av alla årets Gasellföretag, får ta emot sitt pris av prins Daniel.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer