1515

Gasellfesten drar i gång i Falun

På tisdagen startar årets jubileumsturné i Falun, med den första av höstens åtta prisutdelningar då Di korar de snabbast växande företagen runt om i landet.

Di:s Gasellreportrar: Lucas de Vivo, Katarina Butovitsch, Malin Lilja och Sophie Wichmann.
Di:s Gasellreportrar: Lucas de Vivo, Katarina Butovitsch, Malin Lilja och Sophie Wichmann.Foto:Jesper Frisk

Först ut att belönas i årets 20-årsjubilerande Gaselltävling är de snabbast växande företagen i Dalarnas och Gävleborgs län. I kväll får länsvinnarna ta emot pris på Kulturföreningen Magasinet i Falun. Gästtalar gör bland andra Lena Jonsson Näslund, grundare och vd för Snö of Sweden och Stig Engström, grundare av Engcon som utsetts till Gasellföretag flest gånger under tävlingens tjugoåriga historia, nämligen tio gånger. 

Gasellturnén går sedan vidare runt om i landet under oktober och november och bjuder då på fler intressanta talare, som exempelvis Lotta Lyrå, vd för Clas Ohlson på Gasellfesten i Linköping. I Jönköping gästtalar Torsten Jansson, grundare av New Wave Group och i Karlstad får man lyssna på Karin Lindahl, vd för Indiska och Lars Appelqvist, vd för Löfbergs Lila.

På Gasellfesten i Göteborg talar Fabian Bengtsson, ägare och ledamot i Netonnet Group och i Malmö bjuds publiken på erfarenheter från bland andra Lena Heder, Sverigechef för Ikea.

Gasellhösten avslutas traditionsenligt i Stockholm, där vinnarna i Stockholms och Uppsala län får pris i Konserthuset den 2 december. Och då utses också årets Framtidsgasell som delas ut av Google och Almi, samt årets Supergasell. 

Supergasellen, det vill säga det företag som växt snabbast av alla årets Gasellföretag, får ta emot sitt pris av prins Daniel.

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?