ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS
Di Gasell

Gaseller, entreprenörer och investerare sparkade igång Gasellhösten

  • Tittar in i kameran gör Anna Johnson, Sverige-vd på Grant Thornton och Peter Fellman, chefredaktör för Dagens industri. Foto: Amanda Lindgren

I sensommarkvällen inledde tidigare Gaseller, entreprenörer och investerare årets Gasellhöst med ett mingel på Bonnierägda Nedre Manilla i Stockholm. Under kvällen gav gästerna sina råd om hur årets Gasellföretagare ska tänka. 

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i alla Sveriges län. I år är det 20 år sedan den första Gasellundersökningen genomfördes och hittills har Dagens industri korat totalt 12.000 unika Gasellvinnare. Året till ära ska även vinnare i en specialkategori utses - företag som under dessa 20 år har blivit Gasellföretag minst tre gånger eller fler har chansen att bli Mästargasell. 

Di:s läsare kan under hösten följa Gasellvinnarna genom intervjuer med entreprenörer och näringslivsprofiler som delar med sig av sina erfarenheter. Minglet följdes av en konstvandring i galleriet lett av Carl-Johan Bonnier och avslutades med en middag.

  • Salvatore Grimaldi, Grimaldi Industries: ”Var glad och njut och gör det bättre nästa gång.” Foto: Amanda Lindgren

 

  • Foto: Amanda Lindgren

Pernilla Ekman, Zound Industries: ”Våga satsa men var realistisk. Bygg ett bra team, tillväxten kan man aldrig göra själv.”

  • Foto: Amanda Lindgren

Signhild Arnegård Hansen, Svenska Lantchips: ”Våga fortsätta ta risker men gör det kalkylerat.”

  • Foto: Amanda Lindgren

Cathrin Sageryd, förra årets framtidsgasell och vd för Mekina: ”Var lite glömsk. Det är lätt att inte hinna med och man stöter på en massa problem. För att orka måste man glömma det jobbiga lite.”

  • Foto: Amanda Lindgren

Sven Hagströmer, finansman: ”Framgången är självklar men det är lika viktigt att veta när man ger upp. Det är lätt att tänka att det bara är att gasa på, men så är det inte.”

  • Foto: Amanda Lindgren

Johannes Schildt, Kry: ”Se varje dag som dag ett och fortsätt att resa dig upp.”
Monica Lindstedt, Hemfrid: ”Ting tar tid. Det som inte växer, det dör.”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer