1515

Game Chest minskar förlusten i andra kvartalet

Game Chest, som tillhandahåller digitala distributionstjänster för pc-spel, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på -0,4 miljoner kronor (-0,7).

Nettoomsättningen steg till 0,3 miljoner kronor (0,2) medan rörelseresultatet förbättrades till -0,4 miljoner kronor (-0,7).

"Vi har under andra kvartalet genomgått stora förändringar i bolagets struktur och dess plattformar vilket jag starkt tror kommer reflektera sig i kommande kvartal", skriver vd Jesper Nord i delårsrapporten.

"Game Chest Group stänger första halvåret med negativa siffror men är komfortabla med att det vänder med våra nyförvärv på plats. Jag anser med de analyser vi genomgått och med den kontinuerliga utvecklingskurva som visar sig att vi kommer omsätta minst 500.000 kronor per månad och siktar på att vara kassaflödespositiva redan under tredje kvartalet", fortsätter han.

Bolaget avser under andra halvåret öka annonseringen för att hålla i tillväxten i form av merförsäljning och nya användare.

"Att vi nu påbörjar ett arbete med att driva trafik kommer även positivt påverka vårt mål om 10.000 abonnenter", skriver Jesper Nord.

Game Chest aktie handlas på Spotlight Stock Market.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?