Annons

Fullt upp när första snön faller: ”Intresset har ökat”

Trenden att åka längdskidor håller i sig och för fjällanläggningarna är det viktigare än någonsin att kunna erbjuda välskötta längdspår.

”Det är inte längre bara en inbiten klick vars föräldrar åkt längdskidor som besöker oss”, säger Mikaela Sundbaum, ansvarig för längdskidåkning i Funäsfjällen.

Rickard Olofsson, säljledare på skidavdelningen Alewalds, hjälper en kund som letar efter ett par nya längdskidor. Till höger syns Jonas Hvittfeldt som åker längdskidor på skidspåret i Ursvik i Sundbyberg.
Rickard Olofsson, säljledare på skidavdelningen Alewalds, hjälper en kund som letar efter ett par nya längdskidor. Till höger syns Jonas Hvittfeldt som åker längdskidor på skidspåret i Ursvik i Sundbyberg.Foto:Jesper Frisk / Jesper Frisk
Mikaela Sundbaum, aktivitetsansvarig för längdskidåkning i Funäsdalen.
Mikaela Sundbaum, aktivitetsansvarig för längdskidåkning i Funäsdalen.Foto:Pressbild / Funäsfjällen

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera