Annons

Fullt hos postombuden efter Black Friday

Svenskarna har e-handlat flitigt den senaste veckan, från den så kallade "Black Friday" och några dagar framåt. Så pass flitigt att hyllorna hos många av landets postombud nu är helt fulla.

Postnord står bakom e-barometern.
Postnord står bakom e-barometern.Bild:TT

Postnord vädjar nu till svenska nätshoppare att göra slag i saken och så snabbt som möjligt hämta ut sina paket, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

Mellan den 24 november och 28 november har Postnord levererat cirka 3,7 miljoner e-handelsrelaterade paket och brev. De paket som levereras till postombud ökade under perioden till 1,25 miljoner, vilket kan jämföras med motsvarande period förra året då 869.000 liknande försändelser levererades till postombuden.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?