ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Försäkring

Fullspäckat program på Di Försäkring

  • Folksams vd Jens Henriksson och Ica Försäkrings vd Caroline Farberger är två av dem som medverkar på konferensen Di Försäkring. Foto: Jesper Frisk, Joey Abrait

Nu är det dags för Di:s konferens Försäkring. För nionde året i rad samlas ledande branschföreträdare för att diskutera sektorns utmaningar och möjligheter.

På torsdag är det återigen dags för heldagskonferensen Försäkring på Grand Hôtel i Stockholm. Under evenemanget ska flera branschfrågor behandlas, så som automatisering och robotisering, etablering av nya aktörer och regelverkens utveckling.

”Här möter du försäkringsbranschens nyckelspelare och får ta del av det aktuella läget och även vägen framåt för sektorn”, säger Karolina Storckenfeldt, projektledare för Di Försäkring.

Dagens fullspäckade schema inleds med Torbjörn Magnusson, vd på försäkringsjätten If. Han ska ta ett grepp om framtiden och bland annat diskutera omvandling och nya utmaningar i en värld med snabba förändringar.

Andra talare som tar plats på scenen är Frans Lindelöw, vd på Skandia, Fredrik Bergström, vd på Länsförsäkringar och Jens Henriksson, vd på Folksam.

”Det är många intressanta talare och det ska bli extra roligt att lyssna till Anders Esbjörnsson från NCC Group. Han kommer kunna bidra med det europeiska perspektivet som ledamot i organisationen The Federation of European Risk Management Associations, FERMA”, säger Karolina Storckenfeldt.

Konferensen rymmer också panelsamtal. Bland dessa ett som behandlar utvecklingen inom sakförsäkring med deltagarna Caroline Farberger, vd på Ica Försäkring, Gunilla Svensson, vd på Dina Försäkringar och David Haak, vd på Zurich Norden.

Dagen avslutas med Dagens industris branschmingel.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer