Annons

Fox News intervjuar Julian Assange

Fox News kommer att sända en intervju med Julian Assange på tisdagen, rapporterar Variety. Det blir programledaren Sean Hannity som kommer att prata med Wikileaks-grundaren om bland annat det amerikanska presidentvalet, enligt Fox News.

Intervjun blir den första som Assange gör ansikte mot ansikte i amerikansk tv, men han har tidigare talat med Hannity, bland annat då Assange ringde till hans radioprogram för att tala med programledaren.

Huruvida han kommer att tala om de våldtäktsanklagelser han står inför i Sverige framgår inte. Sedan 2010 har Julian Assange uppehållit sig på Ecuadors ambassad i London för att slippa utlämnas till Sverige.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?